Menu

Nieuwsarchief:

Zoeken:

(Typ woord en druk op "enter")Website S.D.F. Friends
Op het web

De leraren van SDF Friends

Alle leraren van SDF Friends zijn ervaren budosporters. Zij geven "pro Deo" les. De leraren ontvangen wel een vergoeding voor de kosten die nodig zijn om het vrijwilligersvak uit te kunnen voeren.

Karate

Johan de Bruijne is getrouwd en heeft 2 kinderen. Sinds 1974 beoefent Johan karate en is begonnen bij karate club "Nihon" in Eindhoven. In 1994 heeft Johan met enkele vrienden SDF Friends opgericht. Al die jaren is hij actief als penningmeester van de vereniging. Daarnaast geeft hij karateles en is docent bij de zelfverdedigingcursussen.
Frans Verhagen begon met karate in 1981 bij sensei van Doren. In februari 1988 behaalde hij de 1ste dan en in oktober 1991 de 2e dan. Frans gaf eerder les aan sportscholen in Eindhoven (Pastoor van Arsplein) en in Bergeijk. Thans traint hij de senioren op donderdag. Door zelf te trainen probeert hij geestelijk en fysiek fit te blijven!
Frans is getrouwd met Karin.
Ruud Habraken 1e Dan karate

Self-defence For Kids (SDK)Erik ter Poorten is actief jiu-jitsuka en heeft in mei 2012 de 1e Dan jiu-jitsu behaald en op 23 december 2016 de 1e kyu (bruine band) judo. Erik is vader van drie kinderen (waarvan een er traint bij SDK) en werkzaam bij Philips. Zijn hobbies zijn: jiu-jitsu, judo, lezen over auto's, talen en muziek, koken en gitaar spelen.

Contact:Patrick Boons (1e Dan karate) is vader van twee kinderen welke beide ook bij SDF friends trainen. Op maandagen geeft Patrick les in SDK (self defence for kids) en op donderdagen in kyokushinkai karate aan jeugd en beginners.
Patrick is werkzaam in de transportsector en heeft als hobby zeilen, gitaar spelen en uiteraard karate .

Contact: Patrick Boons

Assistent trainer karate jeugd/beginners:

Naomie Wijnhoven

Assistent trainer Self-defence for Kids (SDK)

Marc de Groote

Examencommissies

Karate

Johan de Bruijne
Ruud Habraken
Stefan Hofs
Frans Verhagen
Patrick Boons

Self-defence for Kids (SDK)

Erik ter Poorten
Patrick Boons
Martine Oosterwaal
Marc de Groote