Menu

Nieuwsarchief:

Zoeken:

(Typ woord en druk op "enter")Website S.D.F. Friends
Op het web

Welkom bij SDF Friends!

SDF Friends staat voor Self-De-Fence Friends: Zelfverdedigings vrienden.
Gestart werd in Eindhoven in 1994 door enkele jiu-jitsu en karate leraren, die elders in de regio al vele jaren les hebben gegeven in verschillende verdedigingsporten.
Zij besloten met elkaar een nieuwe trainingsgroep op te gaan zetten, mede met het doel om meer vrouwen en jeugd kennis te laten maken met deze tak van sport. De officiële oprichting vond plaats op 12-10-1995 en eind 2002 zijn we gefuseerd met de Eindhovense karateclub van Gijs de Groot. Omdat de meeste leden uit Nuenen afkomstig waren, hebben we in deze gemeente een trainingsruimte betrokken.
Door gezamenlijk te zorgen voor een sportieve en prettige sfeer, laten wij zien dat karate en Self-defence For Kids (SDK) mooie en leuke sporten zijn voor jong en oud, voor iedereen vanaf 6 jaar.
SDF Friends staat als sportvereniging goed aangeschreven. Onze trainers en vrijwilligers hebben allemaal een VOG ingeleverd en zijn in het bezit van een geldig EHBO diploma.

Wat doen wij nog meer?
Wij geven op aanvraag workshops aan basisschoolleerlingen en aan andere doelgroepen. Wist je bijvoorbeeld dat wij ook workshops /cursussen zelfverdediging voor vrouwen geven? Voor iedere leeftijdsgroep hebben wij aangepaste trainingen.

Misschien is karate of Self-defence For Kids ook wel iets voor jou.
Het enige wat wij verder van je vragen, is een flinke dosis enthousiasme en een sportieve instelling.
Heb je belangstelling? Stap binnen in de wereld van de "martial arts" en kom eens kijken bij de trainingen van SDF Friends.......of beter nog: doe mee!